Ehdot

TOIMITUSTAVAT

Kotimaan lähetyksemme toimittaa Posti. Voit tilata meiltä myös muualle euroopan alueelle. ulkomaan lähetyksissä käytämme pääsääntöisesti Postia, mutta saatamme käyttää myös muita kuljetusyhtiöitä. Kun tilauksesi on lähetetty, saat ilmoituksen ja seurantakoodin sähköpostiisi.

Toimitustavat Suomeen:

  • Postipaketti seurantakoodilla 5,90€
  • Pikkupaketti: Pienet lähetykset suoraan postilaatikkoon seurantakoodilla 4,90€
  • Kotiintoimitus 9,90€
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin! 

Toimitusaika on tavallisesti 3-6 työpäivää.

Asiakaspalvelumme auttaa, jos toimituksista on kysyttävää!

PALAUTUKSET

Jos et ole tilaukseesi tyytyväinen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hopealanka.fi niin autamme palautuksessa. 

Palautukset tulee tehdä 15 päivän sisällä tilauksen saapumisesta.

Jos tuotteissa on jotain vikaa, tilaus on lähetetty väärin, tai tuotteet eivät muuten olleet kuvaillun mukaisia, Hopealanka.fi maksaa palautuksen postimaksun. Muissa tapauksissa palautuksen ja vaihdon postimaksun maksaa asiakas.

MAKSAMINEN JA YKSITYISYYS

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Kaikki henkilötiedot mitä keräämme ovat vain ja ainoastaan tilausten käsittelyä ja sivuston käyttökokemuksen parantamista varten. Emme myy tai anna tietoja missään tilanteissa kolmansille osapuolille.

Käytämme Paytrailia maksupalveluidemme tarjoajana. Tämä tarkoittaa, että saatamme siirtää yhteystietosi ja tilaustietosi Paytrailille kassan latautumisen yhteydessä. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Paytrailin oman tietosuojailmoituksen mukaisesti. Paytrailin tietosuojaseloste.

Jos haluat meidän poistavan sinua koskevia tietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.