Korutarvikkeet edullisesti verkkokaupasta!

18. Kahden ketjun yhdistäminen

pe 7. elokuuta 2015 09.00.00

Hei.

Näyttötyönäni yhdistin kaksi erilaista ketjua yhdeksi ketjuksi, tässä tapauksessa käytin maskottiketjua sekä cordellketjua,

Sen jälkeen kun olet tehnyt ketjut valmiiksi niin yhdistä ketjujen päät ensin yhdellä lenkillä sekä merkkilangalla ja teippaa se pöydän reunaan kiinni kunnolla, koska muuten se lähtee luisumaan irti ja tekee yhdistämisestä paljon vaikeampaa.
 

Teippaamisen jälkeen ala kiertämään maskottiketjua cordellketjun ympärille ja kääntele molempia ketjuja mielesi mukaan ja kiinnitä ketjut toisiinsa aina sopivasta kohdasta toisiinsa pienillä lenkeillä ja käännä ne ketjujen mukaisesti.

Sen takia aletaan kiertämään ensimmäisenä maskottiketjua, koska jos se on liian lyhyt niin sitä voidaan jatkaa helpommin kuin cordellketjua.


Jatka ketjujen yhdistämistä niin kauan, että ketju on halutun pituinen, tämän jälkeen irrota teipit pöydästä ja merkkilanka. Tämän jälkeen lisää kumpaankin päähän kolme lenkkiä.


Lenkkien lisäämisen jälkeen lisää ketjuun lukko.


Lukon lisäämisen jälkeen voit halutessasi lisätä ketjuun helmiä tai pieniä riipuksia, itse en tätä tehnyt vaan jätin ketjun yksinkertaiseksi.

Tässä kuvia valmiista ketjusta.
Hyviä ketjuhetkiä teille!


Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ketjuohjeet

On kiva kun on tehty ohjeita, mutta toivoisin että tekisitte ohjeista vaikkapa pienen vihkosen. Minä ainakin olisin valmis hiukan maksamaan sellaisesta. Vaikka ohjeet voisi tulostaa niin vihko/kirja olisi mukavampi säilytellä ja käyttää kuin irralliset lehdet.

Anneli Peltonen (ent. Sorvari) - la 3. syyskuuta 2016 18.25.37