Korutarvikkeet edullisesti verkkokaupasta!

Asiakaskyselyn tuloksia

27.08.2015 — Ville K.

Mm. näihin asioihin asiakkaamme ovat tyytyväisiä:

“Pitää minkä lupaa, nopea toimitus.”

"monipuolinen valikoima tuotteita ja edulliset hinnat"

"Tyytyväinen olen tarjouksiin ja tuotteiden runsauteen sekä niiden saatavuuteen. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja nopeaa. Kiitos."

"Tyytyväinen laadukkaisiin tuotteisiin ja tarjouksiin"

"Kaikki toimii hyvin. Kerran tuli väärä tuote, asia hoidettiin hienosti."

"Siihen, että voi tilata postiennakolla."

"Hyviä tarjouksia, nopea toimitus"

"Nopea toimitus ja tuotteet oli juuri sellaiset kuin oletinkin"

"Tiedotteet uusista tarjouksista tulevat suoraan sähköpostiin ja hyviä tarjouksia on jatkuvasti."

Suuri kiitos kaikille asiakaskyselyymme vastanneille! Vastauksia tuli todella paljon ja niistä on meille suuresti apua, kun kehitämme kauppaamme. Saimme paljon hyödyllisiä ehdotuksia ja aiomme toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan niin pian kuin pystymme.

Vastausten perusteella olemme onnistuneet monessa asiassa varsin hyvin, mutta paljon voimme vielä parantaa. Ja niin aiomme tehdä! Eniten kiitosta saivat toimitusnopeutemme ja hyvät tarjouksemme. Valikoiman laajuuteen oltiin sekä tyytyväisiä että tyytymättömiä. Valikoimaa tullaan pian laajentamaan ja kyselyn vastausten perusteella meillä on nyt hyvä käsitys uusista tuotetoiveista. Myös laadukkaat tuotteet ja asiakaspalvelun pätevyys oli huomioitu monessa vastauksessa. Joukossa oli jokunen asiakaspalveluun tyytymätön vastaaja ja teemme jatkossa kaikkemme, jotta kaikki asiakaspalvelutapaukset hoidetaan erinomaisesti.

Alla tarkempia tietoja kyselyn tuloksista:

 - Kysymys: Minkä yleisarvosanan antaisit Hopealanka.fi kaupalle (5 = Erittäin hyvä, 1 = Erittäin huono)

Vastausten keskiarvo: 4,4

94% vastaajista antoi arvosanaksi 4 tai 5

- Kysymys: Olitko tyytyväinen toimituksen nopeuteen?

98,2% vastasi Kyllä

- Kysymys: Miten asiakaspalvelumme mielestäsi toimii? (5 = Erittäin hyvin ja nopeasti, 1 = Toimii todella huonosti)

Vastausten keskiarvo: 4,4

92% vastaajista antoi arvosanaksi 4 tai 5

- Kysymys: Suosittelisitko Hopealanka.fi kauppaa ystävällesi?

99,6% vastasi Kyllä

- Kysymys: Miten usein haluaisit saada meiltä tarjouskirjeitä?

Yli 50% vastasi "Aina kun on uusia tarjouksia". Seuraavaksi yleisimmät vastaukset olivat "Kerran viikossa" ja "2 kertaa kuukaudessa".

Vastaajien kesken arvottiin 50€ lahjakortti Hopealankaan. Tällä kertaa onni suosi Helena Lötjösta! Helena saa lahjakortin sähköpostiinsa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille vastanneille! Palautetta saa antaa jatkossakin: asiakaspalvelu@hopealanka.fi


Tee oma nahkarannekoru - katso ohjeet!

24.09.2014 — Ville K.

Tein tyttärelle uusista nahkakorutuotteistamme hienon rannekorun. Aika helpolla onnistui vai miltä näyttää? Löydät koko valikoimamme tuotteet ja värit TÄÄLTÄ >

Nahkakoruun tarvittavat välineet

Tarvikkeet: Nahkahihnaa, lukko (putkilukko tässä tapauksessa), kunnon liimaa, sakset ja pilli liimanlevitykseen.

Työvaiheet:

1. Mittaus
Mittaa oikeanmittainen pätkä nahkaa: Helpoiten se onnistuu punomalla haluttu määrä suoraan ranteen ympärille, jos korun käyttäjän käsi on mahdollista saada ”sovittamaan” korua. Mittauksen voi suorittaa toki myös mittanauhalla.

Nahkarannekoru

2. Leikkaus
Leikkaa nahka saksilla. Ota huomioon, että riippuen lukkotyypistä, lukon sisään menee puolesta sentistä reiluun senttiin nahkaa.

Nahkarannekoru

3. Liimaus
Liimaukseen voi käyttää esimerkiksi kaksikomponentti epoksia, jota tässä kuvasarjassa on käytetty. Sopivan liimalusikan saa vaikkapa juomapillistä, jonka halkaisemalla oikean levyiseksi on helppoa laittaa liima lukon pohjalle sotkematta lukkoa liimaan. Liimaa ei tarvitse paljoa, liika pursuaa ulos ja sotkee nahkaa. Lukoissamme on 5mm reikä, joka on hyvin istuva viiden millin nahalle, joten liimaa ei tarvitse holvata. Ota huomioon liiman työstöaika, kaikki kannattaa valmistella hyvin ennen liiman sekoittamista.

Nahkarannekoru

Nahkarannekoru

4. Nahan istutus lukkoon
Katso nahkahihnan luontainen pyöristymissuunta ja putkilukoissa istuta nahka suunnan mukaisesti. Anna kuivua liiman ohjeen mukainen aika ja korusi on valmis!

Nahkarannekoru

Nahkarannekoru


Hopealanka.fi uudistuu!

20.03.2013 — Jussi V.

Hopealanka.fi sai uuden ilmeen ja tekniikan, hurraa! Vaaleammat sävyt piristävät hieman kaupan ilmettä ja uusi tekniikka on toimivampaa varsinkin maksutapahtumien suhteen. Uudella tekniikalla on myös mahdollista tehdä paremmin tarjouksia ja alennuksia. Näistä uudistuksista on varmasti kaikille hyötyä.

Tervetuloa tutustumaan uuteen ilmeeseen. Tekevälle voi kuitenkin sattua ja jokin voi mennä pieleen. Mikäli huomaat sivustolla jonkun bugin tai toimimattomuuden, kuulemme siitä mielellämme. Vanha tuttu sähköpostimme säilyy asiakaspalvelu@hopealanka.fi

Terveisin,
Jussi V.